Tenderi 1 miliard i Ujësjellësit, në garë 6 kompani me oferta 96 – 100%

23/02/2115:30

Shperndaje:


Ujësjellës Kanalizim Sarandë ka përmbyllur procedurat e tenderit për Ndertim i sistemit te KUZ, rrjet sekondar dhe terciar, Ksamil.
Fondi limit për këtë tender ka qenë 983,366,256 lekë të vjetra.
Në këtë tender kanë marrë pjesë 6 kompani, me këto oferta:
1. Rafin Company” me ofertë 983,302,776
2. 6D-Plan” sh.p.k me ofertë 980,466,660
3. Beqiri ”sh.p.k me ofertë 976,813,740
4. FLED” shpk me ofertë 972,713,508
5. Grand Konstruksion M me ofertë 968,502,600
6. BOE “I.C.C GROUP” me ofertë 947,491,500

Fitues i tenderit është shpallur BOE “I.C.C GROUP” me ofertë 947,491,500 lekë të vjetra ose ndryshe 96.35% e fondit limit.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.