Temperatura deri në -4, parashikimi për Sarandë dhe Delvinë

Java që ka filluar do të sjelli edhe ulje të temperaturave.
Sipas parashikimit, gjatë mbrëmjes së sotme priten reshje intensive, por nga dita e nesërme moti  do të kthjellohet.
Të enjten temperaturat pritet të zbresin deri në -2 në Sarandë dhe -4 në Delvinë
Parashikimi Sarandë

Parashikimi Delvinë