STUDIO LOGOPEDIE EBA ZGJERON STAFIN DHE KËRKON TË PUNËSOJË TERAPIST/E

14/11/229:22

Shperndaje:

Studio Logopedie EBA kerkon te punesojë

 1. TERAPIST/E (turni paradite ose pasdite)

Kriteret


Te kete mbaruar studimet ne nje nga profilet si me poshtë:

 1. Logopedi
 2. Psikologji
 3. Pune sociale
 4. Bachelor ne mesuesi cikel i ulet
 5. Bachelor ne parashkollor

Prioritet :

 1. Studimet master
 2. Trajnimet mbi femijet me problematika zhvillimi dhe femijet me zhvillim tipik
 3. Trajnime te ndryshme post universitare
 4. Eksperienca e punes me femije
 5. Ekperience e mire ne punet e meparshme ( Referenca )
 6. Mesatarja e studimeve Bachelor / Master

Pagesa e kenaqshme – Ne baze te kualifikimeve qe aplikanti zoteron

Per cdo informacion kontaktoni ne Nr e telefonit 0695520568


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.