Shpallet data e zgjedhjeve për kryepleqtë e Çukës dhe Shelegarit. Procedura që duhet ndjekur

04/10/239:45

Shperndaje:

Njoftohen banorët e përhershëm (votues) të fshatit Çukë në datën
14.10.2023,ora 10:00-16:00, të paraqiten në adresën “Shkolla 9-vjeçare”,
për të zgjedhur kryesinë e fshatit.
Të gjithë të intersuarit për të qenë anëtar të kryesisë së fshatit, të paraqesin
brënda datës 12.10.2023 kërkesën pranë sekretarisë së këshillit bashkiak.

Njoftohen banorët e përhershëm (votues) të fshatit Shelegar në datën
14.10.2023,ora 10:00-16:00, të paraqiten në adresën shkolla “Skënder
Bani”, për të zgjedhur kryesinë e fshatit.
Të gjithë të intersuarit për të qenë anëtar të kryesisë së fshatit, të paraqesin
brënda datës 12.10.2023 kërkesën pranë sekretarisë së këshillit bashkiak.

SARANDA WEB TV – 24 ORË ONLINE


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.