Shkon në 2 numri i të vdekurve në Sarandë

Sarande, gjenden 2 kufoma. Foto Guveli, 42-vjec, u gjet i vdekur ne fshatin Dermish. I semuri epileptik ishte larguar dje nga banesa dhe u gjet i rrezuar ne toke mbreme ne darke. Vdekja cilesohet natyrale.

Ne fshatin Qesarat, ne oren 03.00, u gjet i vetevarur ne peme Sotir Shuti, 50-vjec. Babai i dy femijeve kishte 3 dite i kthyer nga Korfuzi, ku kurohej per depresion