Shkatërrohet rruga e sapopërfunduar. Banorët: Punime të këqija

22/03/1819:57

Shperndaje:


Rruga e sapopërfunduar Pllakë – Kulluricë në bashkinë Finiq ka pësuar dëmtime të rënda në gjithë segmentin e saj.
Gropa të shumta, carje dhe deformime të asfaltit  ka në të gjithë aksin rrugor nga Pllaka në Kulluricë. Sipas banorëve koto dëmtime kanë ardhur si pasojë e cilësisë së dobët të punimeve.
Me një shikim të shpejtë në internet tenderimi i rrugës Pllakë – Kulluricë vlerësohet me flamur të kuq që do të thotë rrezik potencial për afera korruptive.
Nga bashkia e Finiqit ishte vendosur fondi 111 385 721 lekësh dhe ajo që vihet re është se në tenderin e kësaj vepre publike kanë marrë pjesë 6 kompani, por kompania fituese 2 T Sh.p.k e ka fituar tenderin e me vetëm 42 milion lekë të vjetra ose rreth 3%  më poshtë se fondi limit i vendos nga qeverisja vendore Finiq.

 


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.