Soraldo Nebo: Takimi me biznesin në Ksamil i suksesshëm, Bashkia pranon marëveshjen

15/05/2018:42

Shperndaje:


Pas takimit të organizuar ditën e stme mes biznesit dhe kryetarit të Bashkisë Sarandë Adrian Gurma, Soraldo Nebo është shprehur se projekti “Ksamil i Pastër” është pranuar edhe nga ana e Bashkisë Sarandë marrëveshjen.
Projekti qe zgjidh njëher e mirë situatën e menaxhimit të mbetjeve në Ksamil

Pas 15 ditësh injorimi nga institucioni i bashkisë pas kërkesës zyrtare që “Levizja per Zhvillimin e Turizmit” Ksamil i kishte drejtuar ku i kërkonte bashkisë bashkëpunim për projektin “Ksamil i Pastër”

Nje projekt i fituar nga “Lëvizja për Zhvillimin e Turizmit” Ksamil mbështetet nga Lëviz Albania me financim të Agjencisë Zvicerjane për Zhvillim dhe Bashkëpunim,SDC.
Projekti ka si qëllim monitorimin e institucioneve përgjegjëse për menaxhimin e mbetjeve dhe ndërgjegjësimin e komunitetit vendas.

Ditën e sotme bizneset e Ksamilit e kan mbyllur takimin me Bashkinë ndryshe, një zeri kanë dakortësuar një dokument me 4 pika, 4 problemet që duhen zgjidhur me më prioritet midis shumë problemeve të tjera.

Adrian Gurma, kryetari i bashkisë i pranojë publikisht që këto 4 pika do të zgjidhen!
Për monitorimin e zgjidhjes së këtyre 4 pikave do të meret konkretishtë Lëvizja për Zhvillimin e Turizmit Ksamil.

https://www.facebook.com/SarandaWeb.net/videos/256690338783682/


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.