Sarandë: Policia luftë kanabisit, asgjesohen 10 rrënjë.
Policia e Sarandës vazhdon kontrollin e territorit për gjetjen dhe asgjesimin e bimëve të kanabisit.
Gjatë orëve të fundit policia ka zbuluar dhe asgjesuar në luginën e lumit Pavël 10 bimë narkotike.
Gjatë vitit të kaluar në zonën e thellë të luginës së lumit Pavël dhe Karroq policia kishte asgjesuar disa mijëra bimë narkotike.

loading...
loading...

 

Postoni komentin tuaj për shkrimin
Loading...