Saranda TREG

Saranda TREG – Tregu më i madh i pajisjeve hidrosanitare, parketeve, abazhurëve dhe llampave EGLO në Sarandë.

ULJE cmimesh në të gjithë artikujt:
– Hidrosanitare -30%
– Pllaka -30%
– Abazhurë EGLO – 25%
– Llampa Eglo -30%

I pranishëm me pikën e shitjeve në Rrugën Sarandë – Vlorë në Metoq dhe tashmë edhe me pikë shitjeje dhe show room në kryqëzimin e Meternitetit në Sarandë

Kontakt 06820 94 128