Saranda asnjë rast me koronavirus, spitali me 5 aparatura respiratore

Në kohën kur në Shqipëri koronavirusi përparon frikshëm, zona e Sarandës dhe Delvinës mbeten jashtë hartës së infektimit.
Por pavarësisht kësaj,  në spitalin e Sarandës janë marrë masat për të përballuar rastet e mundshme dhe fatkeqësisht të pritshme.

Në spitalin e Sarandës janë bërë gati dhomat e shtrimit të personave që mund të preken nga koronavirusi.
Aktualisht numri i aparaturave që shërbejnë për frymëmarrjen artificiale është vetëm 5 aparatura.