RREZIK! Parashikimi i motit, priten përmbytje gjatë natës dhe nesër

Nese shirat do te vijojne sic eshte parashikimi i motit nga sherbimi metereologjik grek, atehere ne rajonin e Sarandes dhe Delvines priten permbytje.
Shirat do te jene te furishem dhe me stuhi.
Me intensive priten gjate oreve te nates dhe gjate paradites se neserme.
Duke pare historikun e viteve te kaluara, ne zonen tone me intensitetin e shirave qe parashikohet pritet te kete probleme ne lumenjte Kalase dhe Pavel.
Ura e lumit Kalase ne Vane u shemb 2 vjet me pare, por ura e rindertuar paraqet rrezik te madh.