Reshjet e dëborës në Llogara, njoftim për gjendjen e rrugës

ARRSH ka publikuar pak minuta më parë një njoftim për situatën e rrugëve si pasojë e reshjeve të dëborës.
Sipas ARRSH, kanë filuar reshjet e borës me intensitet të ulët në akset:
Qafë Plloçë-Kapshticë, Pukë-Fushë Arrëz-Kukës dhe në Qafën e Llogarasë.
Kontraktorët janë në terren me mjete borëpastruese dhe fuqi punëtore për mbajtjen hapur të këtyre akseve.

Qarkullimi vazhdon normalisht dhe pa zinxhirë në të gjitha akset.
Drejtuesit e mjeteve të tregohen të kujdesshëm, të reduktojnë shpejtësinë, të respektojnë sinjalistikën rrugore, të pajisen me goma dimërore dhe zinxhirë, njofton ARRSH.