Qytetarja: 5 veta rrojmë me pensionin e vjehrrës! Rama: Do ju ndihmojmë, por burrin mos e lerë të dalë

Rama:  Mirëmbrëma Natasha si je
Qytetarja: Mirë
Rama:  Edi jam
Qytetarja: Po Edi, Zoti Edi
Rama: Po çfarë zoti, çfarë problemi ke?
Qytetarja: Jemi vet i 5-të dhe rrojmë vetëm me pensionin e vjehrrës. Burri më parë punonte privat në të zezë, në ndërtim ose ku të gjente punë. Ka qenë roje me siguracione, por e hoqën nga puna para5 muajsh. Kem nevojë për ndihmë.
Rama: Do ju ndihmojmë patjetër.  Burrin mos e le të dali nga shtëpia, mos e lë fare.
Qytetarja: Po s’ka ku shkon dhe po të dojë
Rama: Burrat e gjejnë dhe ku me dal, ti mos e le