Qytetari dixhital: Burri i kryetares “inspektor” i punimeve pa leje

Nje qytetar nga Ksamili denoncon ne Saranda Web nje akt, qe sipas tij, tregon bashkeshortin e kryetares se Njesise Administrative Ksamil ne krye te inpektimit te punimeve te paligjshme ne Ksamil.
Sipas denoncueit, bashkeshorti i kryetares eshte mbrojtesi i cdo punimi qe behet pa leje ne Ksamil dhe kete e ben duke perdorur pushtetin e bashkeshortes dhe duke perfituar para nga personat qe duan te bejne ndonje punim ne shtepite e tyre.
Qytetari shprehet se kushdo qe ka dashur te bej ndonje pune pa lejen e bashkeshortit te kryetares eshte denoncuar dhe ka rene ne prangat e policise.
Screenshot_3DENONCIMI KSAMIL