Policia në ndjekje të automjetit, arrestohet duke transportuar 22.5 Kg kanabis

Nje automjet nuk i bindet policise greke ne kufirin greko-shqiptar ne vendin e quajtur Sajadhe, Igumenice.
Drejtuesi ka shtuar shpejtesine, eshte ndjekur dhe eshte arritur te ndalohet ne vendin e quajtur Rajo, Igumenice pak km larg vendit ku u pikas.
U ushtrua kontroll ne mjet, ku u gjet dhe u sekuestrua nje cante qe permbante 20 pako me 22 kg 540 gram marijuane.
Ne pranga drejtuesi i mjetit, shqiptar 29-vjec