Poeti sarandiot Agim Mato merr vlerësime në manifestimin rajonal zhvilluar në Kosovë

Ne manifestimin rajonal te pozise, ne edicionin e 6-te te saj titulluar “Trekendeshi Poetik i Paqes” ,organizuar ne Gjilan te Kosoves, moren pjese poete te njohur nga Kosova, Maqedoni, Mali i Zi dhe Shqiperia. Te ftuar te vecante, poeti Sarandiot “Mjeshtri i Madh” Agim Mato dhe Regjisori Vangjel Agora.

.