Përsëri rrëshqitje dherash në Lukovë dhe Bistricë

Njoftim i Autoritetit rrugor mbi gjendjen e akseve kombëtare
Gjatë natës kanë vazhduar reshjet në të gjithë territorin🌧🌨 por pa sjellë probleme të mëdha me qarkullimin 🚖
👉Vazhdon qarkullimi normal në të gjitha akset kombëtare.

Rënia e materialeve në segmentet:
Ura e Kranës Syri i Kaltër, Lukovë-Bunec.
Këto segmente janë mbajtur gjithe kohën nën kontroll, për të mos sjellë probleme në qarkullim.