Përndjek dhe kërcënon bashkëjetuesen, prokuroria urdhëron arrestimin

Policia e Delvinës ka arrestuar nje të ri 23 vjeç, banues në Vanë,Delvinë
Ndaj shtetasit të mësipërm Prokuroria Sarandë ka urdhëruar ndalimin e tij sepse prej disa muaj ky shtetas ka përndjekur dhe kërcënuar bashkëjetuesen e tij.
Materialet hetimore iu referuan Prokurorisë për veprime të mëtejshme.