Përfundon në Korçë takimi me Maliqin, Butrinti kthehet me pikë

.
Ka përfunduar në Korcë takimi Maliqi – Butrinti.
Takimi është mbyllur në barazim 1-1
Ekipi i Maliqit ka shënuar golin e takimit në minutën 23 të pjesës së parë, ndërsa Butrinti ka barazuar në momentet kur ndeshja dukej se shkonte në fitore të Maliqit.
Ka qenë Mirani, i cili ka shënuar në minutën e 83, duke bërë kështu marrjen e një pikë ndaj kryesuesve të tabelës së klasifikimit dhe duke ruajtur gjithashtu diferencën me vetë,m 1 pikë më pak.