Përçahet protesta e studentëve në Sarandë

 

Percahet protesta e studenteve edhe ne Sarande
Diten e sotme ne ambjentet e Universitetit ka nje prezence te paket te studenteve
Burime te Saranda Web bejne te ditur se PS ka nderhyre prane studenteve dhe prinderve te tyre me qellim qe ata te mos i bashkohen protestes