Njoftim punësimi në restorant në Shëtitoren e Sarandës

Restorant ne Shetitore të Sarandës kerkon te punesojë per periudhen (Qershor – Shtator) :
– Kuzhinier/e
– Ndihmes Kuzhinier/e
– Picajol
– Punonjëse për përgatitjen e sallatave – Punonjëse per larjen e pjatave dhe pastrim ne kuzhinë
– Punonjëse per shitjen e akulloreve (me makineri me levë)
Te interesuarit duhet te jenë rezident (me banim) në Sarandë.
Tel: 069 758 44 66