Njerëz që frymëzojnë: Florika Kafeja (Ruçi), mësuesja e shkollës “Adem Sheme”

02/02/2311:05

Shperndaje:

Florika Kafeja (Ruçi) ka filluar si mësuese në Stjar dhe Bajkaj në vitin shkollor 1987-1988.

Edhe pse disa vite në emigracion, u rikthye dhe u rifut përmes portalit të parë “Mësues për Shqipërinë”, duke u renditur e para nē ZVA Sarandë dhe e vetmja fituese si dhe e dyta në rang qarku Vlorë.

Pikët e forta veç pasionit dhe profesionalizmit janë përshtatja me zhvillimet bashkëkohore metodologjike, kurrikulare si dhe aplikimi i teknologjisë së informacionit në mësimdhënie.

Njerëz që frymëzojnë: Florika Kafeja (Ruçi), mësuesja e shkollës “Adem Sheme

Me ardhjen e refugjatëve nga Ukraina, mësuese Florika pranoi në klasën e saj 2 nxënës ukrainas, pavarësisht se ata nuk dinin shqip, duke komunikuar me ata në rusisht dhe dalëngadalë tu mësojë atyre gjuhën shqipe.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.