Nis shpërndarja e hipotekave për sheshet e ndërtimit të bllokuara prej 25 vjetësh

14/01/2011:25

Shperndaje:


Fillon në Sarandë shpërndarja e hipotekave për sheshet e ndërtimit në zonën e Turizëm – Kanali i Çukës, të cilat kanë qenë të bllokuara prej 25 vitesh.
Gjatë këtij aktiviteti drejtuesi i Kadastrës Sarandë Ardian Kola ka ftuar qytetarët të aplikojnë online për të marrë shërbimet nëpërmjet e-albania, duke shmangur kështu radhët dhe pritjet nëpër dyert dhe sportelet e institucioneve.

https://www.facebook.com/143672462471081/posts/1399133010258347/


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.