Home Kulturë Nesër promovohet libri “Jemi që pa ardhur deti”

Nesër promovohet libri “Jemi që pa ardhur deti”

Diten e hene, me 21 gusht 2017, ora 19.30, ne mjedisin e kinemase verore te Bar “Limani”, organizohet promovimi i librit “Jemi që pa ardhur deti”, me autor Akri Cipa.
Nje dialog unik mes nipit dhe gjyshit, poetit te mirenjohur Lefter Cipa.

Loading...

 

loading...
loading...