Në Sarandë asnjë zyrtar s’ka dhënë kontribut për familjet në nevojë, përveç Gjergji Imeraj

13/04/2014:15

Shperndaje:


Megjithëse qindra familje në qytetin e Sarandëa po përballen këto ditë me vështirësi për të ushqyer fëmijët e tyre, asnjë nga zyrtarët shtetërorë apo funksionarë bashkiakë, gjykatës, prokurorë, etj nuk e ka futur dorën në xhep për të dhënë kontribut sado modest.

Anëtari i Këshillit Bashkiak të Sarandës Gjergj Imeraj ka qenë i pari funksionar që fal pagën tre mujore të këshilltarit për familjet në nevojë.

Urojmë që kjo të ketë qenë harresë dhe jo mos interesim për vuajtjet që po kalojnë bashkëqytetarët e tyre.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.