Në Ksamil uji kristal, derdhja e naftes në det nuk ekziston.
Diten e sotme neper media qarkullon nje lajm per derdhje te mbeturinave ne det.
Saranda Web ndodhet ne Ksamil dhe po investigon kete ceshtje, por deri tani nuk kemi vertetuar se ky lajm eshte nje mashtrim i dale nga nje portal politik.
Ndaj ketij lajmi ka patur edhe reagime irrituese nga bizneset dhe operatoret turistike ne Ksamil.
Videolive nga Ksamili

Loading...

 

loading...
loading...