Luan Rama: Saranda nën kthetrat e krimit, qytetarët nuk u pyetën as për Bulevardin

Luan Rama: Saranda nën kthetrat e krimit, korrupsionit dhe grabitësve të pronave.
Luan Rama: Ndryshimet në Bulevardin e Sarandës janë dëshmia më e qartë e deformit dhe nderhyrjes në konceptin arkitekturor të qytetit dhe një imponim i dhunshëm i shijeve të qytetit pa pyetur qytetarët e Sarandës.

VIDEO