Kryetari i Bashkisë Finiq Kristo Kiço ankohet te ambasadori gjerman për fshirjen e greqishtes nga tabelat

10/07/2013:57

Shperndaje:


Kryetari i bashkisë Finiq Kristaq Kiço, duke përfituar nga vizita e ambasadorit gjerman në këtë bashki për të prezantuar projektin e GIZ për menaxhimin e mbetjeve, ku nga ana e qeverisë gjermane janë dhuruar për këtë bashki 100 kontenierë dhe një automjet teknologjik për mbledhjen dhe përpunimin e mbetjeve, ka ngritur shqetësimin sipas tij për fshirjen e greqishtes nga disa tabela rrugore në aksin Qafa e Muzinës – Krane.

Nga ana e tij ambasadori ka shprehur keqardhjen për këtë rast dhe ka kërkuar edhe nga kryetari i bashkisë Finiq për të punuar për të krijuar sa më tepër besim mes komuniteteve me qëllim që gjëra të tilla të mos ndodhin në të ardhmen.

video

https://youtu.be/tlsLXbdpXT4


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.