Kërkohet punonjëse për rrobaqepsi në Sarandë

Kerkohet rrobaqepse, edhe nëse nuk është e kualifikuar
Orari i punes 08.00 – 15.00
rroga mujore e kenaqshme dhe e siguruar me sigurime shendetsore e shoqerore.
Ambjenti i punes brenda qytetit të Sarandës.
Kontakt 0692671515