Kërcënimi i Delvinës: Do shkeleni me këmbë nëse tentoni të talleni me djersën tonë

Faqja Kategoria e Dytë ka publikuar një njoftim, për të cilin pretendojnë se është Njoftim i Klubit Sportiv Delvina:

“I bëjmë thirrje z.Armand Duka mos të na sjellë më arbitra si Greca.
Duam arbitër të mbaj drejtësi.
I Bëjmë me dije dhe Maliqit se do të shkelen me këmbë bashkë me Nestin, po luajtën me djersën tonë”.