Një sasi prej 53 kg kanabis është kapur në territorin grek në kufi me Shqipërinë.
Droga e futur në 3 canta sëhtë kapur nga policia greke në Kestrinë, shumë pranë kufirit.
Policia greke ka arrestuar për këtë sasi droge 3 shqiptarë të moshës 30, 31 dhe 36 vjeç, të cilët ishin futur në territorin grek nga kufiri.
Gjithashtu policia greke ka arrestuar edhe një 41 vjeçar shtetas austriak, i cili dyshohet se ishte pritësi i mallit.hashash ne kufi

Loading...

 

loading...
loading...