Investimi në Shëtitoren e Sarandës i papërfunduar! Kjo pjesë mbeti 3D

20/07/2110:35

Shperndaje:

Ndërkohë që punimet për Shëtitoren e Sarandës kanë përfunduar, Limani sipas projektit duhet të rikonceptohej në këtë formë…

Por aktualisht është kështu… pra asgjë nuk ka ndryshuar!!!Gjatë vizitës në Sarandë kryeministri Rama u interesua për ndryshimet sipas projektit dhe përgjigja që mori ishte se punimet do të vijonin duke bërë rikualifikimin sipas projektit, por rikualifikimi nuk u krye asnjëherë dhe Limani mbeti siç ishte.

VIDEO


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.