Ilir Nikolla: Ftoj rivalin Gurma në debat, kur dhe ku të dojë

Kandidati i Pavarur per Bashkine Sarande Ilir Nikolla, nepermjet nje komunikimi me gazetaret, i cili eshte percjelle Live nepermjet Saranda Web, ka ftuar rivalin socialist Adrian Gurma ne nje debat publik.

Sipas Ilir Nikolles, ky debat do te sherbeje per qytetaret  per te vlesuar kandidatin me te mire dhe te bejne zgjedhjen e tyre se cilin kandidat duhet te votojne ne 30 qershor.