Hyri si klient dhe vodhi kompresorin arrestohet

Arrestohet në flagrancë për “Vjedhje” një shtetas 39 vjeç, banues në Tiranë.
Arrestimi i tij u bë pasi ky shtetas dyshohet se në një supermarket në lagjen nr.4 Sarandë, ka vjedhur një kompresor ajri me vlerë 20.000 lekë të rinj.