Humbet nje Samsung S8, shperblim ne rast dorezimi

Sot rreth ores 15.00 ne rrugen Jonianet ka humbur nje telefon Samsung S8
Kushdo qe mund ta kete gjetur eshte i lutur ta dorezoje pasi ne telefon ka shume dokumenta te rendesishem dhe personit qe e ka gjetur nuk do t`i vleje pasi do te bllokohet.
Ne rast dorezimi ka shperblim te konsiderueshem
Kontakt 0696474294