Hapen Aplikimet për Skemën Kombëtare të mbështetjes për fermerët

Aplikimet nisin më 29 maj përmes portalit E-Albania.
ℹ Si të aplikoni online për fondet e Skemës Kombëtare 2020.
1️⃣ Regjistrohu në e-Albania, si qytetar, me të dhënat e kartës tuaj të identitetit.
2️⃣ Zgjidh shërbimin “Aplikim për Skemën Kombëtare të mbështetjes për fermerët’’
3️⃣ Zgjidh llojin e fermerit, vendndodhjen e fermës, masën si dhe sasinë për të cilën do të aplikoni.
4️⃣ Kliko dërgo.