Halo Hotel Equipment hap rekrutimet për personel në sektorin e shitjeve

24/02/229:49

Shperndaje:

Halo Hotel Equipment – Nje biznes i ri po hap dyert ne qytetin e Sarandes, ku kryesisht do te tregetojë produkte të sektorit te hotelerisë, bareve dhe restoranteve.


Halo Hotel Equipment hap rekrutimet per personel te nje niveli profesional ne sektorin e shitjeve.

Pozicionet qe do te merren ne shqyrtim jane si me poshte :


Agjent shitjesh -Kerkohet me eksperince ne kete sektor. Duhet të zoterojë aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese. Paga 40.000 ALL (ka mundesi negocimi ne baze te aftesive dhe eksperinces se personit)


Kasiere -Aftesi te mira ne perdorimin e programit Financ 5. Duhet te zoterojë aftesi te mira komunikuese dhe bashkepunuese. Rroga 45000 ALL (4-5 persona kapaciteti)


Sistemuese raftesh -Nuk eshte e nevojshme nje eksperience e caktuar. Mjafton te zoterojë aftesi te mira sistemuese dhe bashkepunuese me stafin. Paga 35000 ALL
Të interesuarit te kontaktojne në 0676948006


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.