Fermani i Gaz Bardhit çorodit demokratët e Sarandës, emërohet drejtuesi, shmanget Ina Zhupa

14/05/2116:17

Shperndaje:


.
Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike Gazmend Barshi, nëpërmjet një shkrese drejtuar në Degën e PD Sarandë njoftohet komandimi me kopetencat e kryetarit të degës nënkryetari Vesel Koçiu.
Ajo që bie në sy dhe ka çorientuar demokratët është se për zbatimin e këtij vendimi nuk është ngarkuar deputetja e Sarandës Ina Zhupa, e cila ka qenë drejtuese e deritanishme e fushatës dhe “punëve të tjera” në Sarandë, por drejtuesi politik i Qarkut Bujar Leskaj. 
Mbetet e paqartë nëse kemi të bëjmë me një spostim të deputetes Ina Zhupa si pasojë e luftës së brendshme që ka plasur në PD apo nëse kjo ka lidhje me angazhimet e Ina Zhupës si zëdhënëse e Partisë Demokratike.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.