EXPERT Igoumenitsa
Tregu më i madh për elektro-shtëpiake dhe elektronike në Igumenicë
Adresa: 49 Martiron, Igoumenítsa, Greece. Pranë KTEL Thesprotias.
Tel +30 2665 022009

Loading...