Eri Sulo emërohet drejtor i Parkut të Butrintit

Kryetari i FRESSH Sarandë Eri Sulo është emëruar drejtor i Parkut Kombëtar të Butrintit.
Emërimi i Eri Sulo në këtë pozicion kishte kohë që ishte përfolur dhe lajmi është konfirmuar nga Saranda Web.
Eri Sulo zëvendëson në këtë detyrë Pandi Zhongën.