Drejtuesit e Ujësjellësit Sarandë thirren për raportim për furnizimin me ujë

Ndermarrja e Ujesjelles Kanalizimeve Sarande eshte thirrur per te raportuar ne lidhje me situaten e furnizimit me uje ne mbledhjen e Keshillit Bashkiak.
Mbledhja do te zhvillohet te merkuren ne oren 18:00 dhe nga ana e keshilltareve bashkiake pritet te kerkohet llogari per situaten e krijuar pergjate muajve te veres, ku nje pjese e lagjeve te Sarandes dhe Ksamilit ishin pothuajse jashte hartes se furnizimit me uje.