“Drejtori” nesër në 18:00 spektakël në Sarandë, hyrja FALAS

Aktori i humorit Erdit Asllanaj, i njohur te Portokalli si Drejtori, ditën e nesërme sjell në Sarandë pjesën “Shpellari”.
Shfaqja do të jepet në Kinoteatrin Butrinti në orën 18:00 dhe hyrja do të jete falas.
Kujtojmë se kjo pjesë teatrore është e lejuar për moshat mbi 14 vjec.