Denoncimi/ Kemi 1 javë vemi te Bashkia e Sarandës dhe s’na përfill njeri

Pershendetje Saranda Web
Ju lutem publikojeni kete video tek lagjja nr.1
Kemi nje jave qe vemi cdo dite ne bashki dhe nuk na perfill njeri
Ju lutemi, jemi me femije te vegjel, do na zere ndonje epidemi.

Pershendetje Saranda WebJu lutem publikojeni kete video tek lagjja nr. 1 Kemi nje jave qe vemi cdo dite ne bashki dhe nuk na perfill njeriJu lutemi, jemi me femije te vegjel, do na zere ndonje epidemi.

Gepostet von Saranda Web am Freitag, 6. März 2020