Demokratët mësojnë datën e votimit për kandidatët. Sa vota duhen për eleminimin e 1 kandidati

23/09/2018:50

Shperndaje:


Sekretari i Përgjithshëm i PD Gazmend Bardhi ka dërguar në degët e PD Qarku Vlorë udhëzimin për votimin që do të mbajnë anëtarësia e Partia Denemokratike për nominimin e kandidatëve për deputetë.
Votimi për Qarkun Vlorë, ku përfshihen edhe degët e PD Sarandë dhe Delvinë do të mbahet në 5 tetor dhe ky votim nuk do të zhvillohet për të zgjedhur kandidatët e preferuar, por për të nominuar kandidatët “e padëshiruar”.

Një kandidati në degën e PD Sarandë për t’u eleminuar nga gara i duhen 190 vota kundër, ndërsa në Delvinë 60 vota kundër.


Postimet e fundit

©SARANDAWEB - 2021 • Ndalohet riprodhimi i paautorizuar i përmbajtjes së kësaj faqeje.