Delvina përmbys dhe fiton takimin ndaj Maliqit

 

Delvina ka arritur të përmbys avantazhin e Maliqit dhe të fitojë takimi e luajtur sot në Sarandë.
Maliqi e ka gjetur rrugën e golit në fillim të takimit duke shënuar 2 gola me anë të Xh. Trendafili (13″) dhe (19″) duke e befasuar ekipin e Delvinës.
Reagimi i delvinjotëve ishte i shpejtë duke shënuar fillimisht me anë A. Rugji (39″) dhe 2 gola të tjerë nga D. Mehmeti (47″) dhe (48″)
Me këtë fitore ekipi delvinjot ngjitet ne kuotën e 11 pikëve, 1 pikë më shumë se Butrinti i Sarandës, i cili humbi takimin e sotëm në Tepelenë.