Delvina harron të fitojë, mundet përsëri në shtëpi

delvina-butrinti-3-1Delvina harron të fitojë, mundet përsëri në shtëpi.
Duket se ekipi i futbollit të Delvinës ka harruar të fitojë.
Delvinjotët ka humbur përsëri në shtëpi, por këtë herë nga Devolli.
Takimi ka përfunduar me fitoren e Devollit me rezultatin 1 – 2.
Me humbjen e sotme delvinjotët i kanë vështirësuar pozitat në tabelën e klasifikimit, pasi tani ndodhen në vendin e 11-të dhe vetëm 3 pikë larg Gramozit të vendit të 12-të.