Damian Gjiknuri: Kemi lajme të gëzuara për Sarandën

Ministri i infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri është shprehur se përpara sezonit do të përfundojë ruga hyrëse e Sarandës
Gjiknuri: Këtë vit fillon puna për rrugën Kardhiq -Delvinë
Gjiknuri: Brenda pranverës do të përfundojë studimi i fizibilitetit për aeroportin e Sarandës.
Gjiknuri: Kalata e portit të Sarandë do të marri investime nga qeveria për zgjerimin e saj për të bërë të mundur ankorimin e krocerave
VIDEO

 

Like & Share
Loading...
loading...
loading...