Butrinti humbet në Këlcyrë. Ndahet vetëm 3 pikë nga ferri

Ekipi i Butrintit të Sarandës ka humbur takimin e sotëm në Këlcyrë me rezultatin 2-0
Golat e takimit janë shënuar në min e 26-të pjesës së parë dhe min 75-të.
Me këtë humbje ekipi i Butrintit ndahet nga fundi i tabelës së klasifikimit me vetëm 3 pikë.