Butrinti fiton ndaj Naftëtarit, vijon kryesimin e klasifikimit në Kategorinë e Dytë

Butrinti ka fituar në takimin e radhës në Kucovë, i cili ka përfunduar para pak castesh.
Takimi është mbyllur 1-2 me gola të Gurma dhe Gomes.
Butrinti ndodhet në vendin e parë me 28 pikë, i ndjekur nga Labëria FC dhe Maliqi me nga 26 pikë, por me 1 takim më pak.