Butrinti dhe Delvina fillojnë kampionatin me fitore

Ekipet e futbollit te Butrintit dhe Delvines e kane filluar kampionatin me fitore, duke marre keshtu 3-pikshat e pare.
Ekipi i Butrintit luante ne transferte ndaj ekipit te Orikut. Butrinti arriti ta fitonte kete takim te veshtire me rezultatin 2-1
Ndersa ekipi i Delvines e luajti takimin e sotem ne Delvine, ne stadium pa tifoze per shkak te denimit te vjetshem.
Delvina e fitoi lehtesisht kete takim me rezultatin 3-0.
Megjithese tifozeria e Delvines nuk arrita ta ndiqni kete sfide nga stadiumi, takimi u percoll live ne Saranda Web